Steamed Sea Bass with Lime Sauce
TM5 TM6

Steamed Sea Bass with Lime Sauce

4.6 (49 valoraciones )

Ingredientes

  • 2 sprigs fresh coriander, leaves only
  • 6 garlic cloves
  • 1 - 2 fresh red chillies, cut in pieces, to taste
  • 1 tsp sugar
  • 2 Tbsp lime juice
  • 2 Tbsp fish sauce
  • 100 g liquid fish stock
  • 1 sea bass (approx. 500 g), gutted, scaled, belly cut open
  • 1 tsp fine sea salt
  • 30 g rice wine
  • 500 g water

Inf. nutricional
por 1 portion
Calorías
510 kJ / 122 kcal
Proteína
24 g
Carbohidratos
4 g
Grasa
0.8 g
Fibra
0.3 g

¿Te gusta lo que ves? ¡Esta receta y otras más de 80 000 te están esperando!

Registrarse gratis

Regístrate en la prueba gratuita de 30 días y descubre todas las recetas de Cookidoo® sin compromiso.

Más información

Recetas alternativas

/search/es-ES?limit=12&lazyLoading=true&accessories=includingFriend%2CincludingBladeCoverWithPeeler%2CincludingCutter%2CincludingSensor&includeRating=true&like=r351516