Celeriac parmigiana
TM6 TM5

Celeriac parmigiana

4.5 (8 valoraciones )

Ingredientes

Coating

  • 20 g flaxmeal (see Tips)
  • 100 g filtered water
  • 4 slices day-old bread of choice (approx. 140 g), torn into pieces
  • 1 garlic clove
  • 2 tsp dried thyme
  • 1 tsp dried sage
  • ½ tsp salt
  • ½ tsp ground black pepper

Celeriac cutlets

  • 10 g extra virgin olive oil, plus extra for shallow frying
  • 1 brown onion (approx. 180 g), cut into quarters
  • 1 garlic clove
  • 2 sprigs fresh thyme, leaves only
  • 2 sprigs fresh sage, leaves only
  • 800 g canned chopped tomatoes
  • 2 celeriacs, peeled and cut into 4 slices each (approx. 1.5 cm thickness)
  • 160 g vegan cheese (see Tips)

Inf. nutricional
por 1 portion
Calorías
1496.4 kJ / 356.3 kcal
Proteína
11.3 g
Carbohidratos
32 g
Grasa
16.2 g
Fibra
17.1 g

¿Te gusta lo que ves? ¡Esta receta y otras más de 80 000 te están esperando!

Registrarse gratis

Regístrate en la prueba gratuita de 30 días y descubre todas las recetas de Cookidoo® sin compromiso.

Más información

Recetas alternativas

/search/es-ES?limit=12&lazyLoading=true&accessories=includingFriend%2CincludingBladeCoverWithPeeler%2CincludingCutter%2CincludingSensor&includeRating=true&like=r341232