Baked Spinach and Feta Mushrooms
TM5

Baked Spinach and Feta Mushrooms

4.9 (35 valoraciones )

Ingredientes

  • 50 g Parmesan cheese, cut in pieces (2 cm) (opcional)
    o bien vegetarian hard cheese, cut in pieces (2 cm)
  • 2 slices bread (1 day old), torn in pieces
  • 200 g fresh spinach leaves
  • 2 pieces lemon zest, no white pith (1 cm x 5 cm)
  • 120 g onions, quartered
  • 140 g bacon, any type, trimmed, cut in pieces (opcional)
  • 20 g extra virgin olive oil
  • 2 Tbsp pine nuts, toasted
  • ⅛ tsp ground nutmeg
  • ¼ tsp fine sea salt
  • ¼ tsp ground black pepper
  • 180 g feta cheese, cut in pieces (1 cm)
  • 6 - 8 fresh portobello mushrooms, stalks removed

Inf. nutricional
por 1 portion
Calorías
953 kJ / 227 kcal
Proteína
12 g
Carbohidratos
5 g
Grasa
17 g
Fibra
2 g

¿Te gusta lo que ves? ¡Esta receta y otras más de 80 000 te están esperando!

Registrarse gratis

Regístrate en la prueba gratuita de 30 días y descubre todas las recetas de Cookidoo® sin compromiso.

Más información

Recetas alternativas

/search/es-ES?limit=12&lazyLoading=true&accessories=includingFriend%2CincludingBladeCoverWithPeeler%2CincludingCutter%2CincludingSensor&includeRating=true&like=r295190