Traditional gravy
TM6 TM5 TM31

Traditional gravy

3.2 (101 valoraciones )

Ingredientes

  • 20 - 30 g red wine, to taste
  • 30 g salted butter
  • 1 brown onion, cut into halves
  • 1 garlic clove
  • 4 sprigs fresh thyme, leaves only
  • 30 g plain flour
  • 500 g water
  • 1 tsp Meat stock paste (see Tips)
  • 1 tsp tamari
  • 1 tsp Worcestershire sauce (see Tips)
  • 1 - 2 pinches ground black pepper, to taste
  • 2 tsp umami paste (optional - see Tips)

Inf. nutricional
por 1 portion
Calorías
167.8 kJ / 40 kcal
Proteína
0.7 g
Carbohidratos
2.9 g
Grasa
2.6 g
Grasas saturadas
1.5 g
Fibra
0.5 g
Sodio
88 mg

¿Te gusta lo que ves? ¡Esta receta y otras más de 80 000 te están esperando!

Registrarse gratis

Regístrate en la prueba gratuita de 30 días y descubre todas las recetas de Cookidoo® sin compromiso.

Más información

Recetas alternativas

/search/es-ES?limit=12&lazyLoading=true&accessories=includingFriend%2CincludingBladeCoverWithPeeler%2CincludingCutter%2CincludingSensor&includeRating=true&like=r264979