Brussels sprouts pasta with hazelnut dressing
TM6 TM5

Brussels sprouts pasta with hazelnut dressing

4.4 (22 valoraciones )

Ingredientes

  • 500 g Brussels sprouts (see Tips)
  • 50 g Parmesan cheese, cut into pieces (3 cm)
  • 100 g toasted hazelnuts, skinned
  • 20 g sherry vinegar
  • 2 garlic cloves
  • 1 ¼ tsp salt, plus extra to season
  • ¼ tsp ground black pepper, plus extra to season
  • 100 g olive oil, plus extra for frying
  • 1000 g boiling water
  • 350 g short dried pasta of choice
  • 1 tbsp lemon juice

Inf. nutricional
por 1 portion
Calorías
3476.4 kJ / 827.7 kcal
Proteína
24.1 g
Carbohidratos
64.2 g
Grasa
50.6 g
Grasas saturadas
8.1 g
Fibra
11.5 g
Sodio
1340.6 mg

¿Te gusta lo que ves? ¡Esta receta y otras más de 80 000 te están esperando!

Registrarse gratis

Regístrate en la prueba gratuita de 30 días y descubre todas las recetas de Cookidoo® sin compromiso.

Más información

Recetas alternativas

/search/es-ES?limit=12&lazyLoading=true&accessories=includingFriend%2CincludingBladeCoverWithPeeler%2CincludingCutter%2CincludingSensor&includeRating=true&like=r256207