Porcini and Pancetta Risotto - Risotto con porcini e pancetta
TM6 TM5

Porcini and Pancetta Risotto - Risotto con porcini e pancetta

4.7 (209 valoraciones )

Ingredientes

  • 30 g dried porcini mushrooms, in small pieces
  • 70 g Parmesan cheese, cut in pieces (2 cm)
  • 5 g fresh parsley leaves (1 small handful)
  • 1 garlic clove
  • 100 g onions, quartered
  • 20 g olive oil
  • 150 g pancetta, smoked, diced (2 cm)
  • 150 g button mushrooms, sliced
  • 400 g risotto rice
  • 500 g boiling water, plus extra for soaking
  • 1 vegetable stock cube (for 0.5 l), crumbled
    o bien 1 heaped tsp vegetable stock paste, homemade
  • 50 g unsalted butter, diced

Inf. nutricional
por 1 portion
Calorías
2141 kJ / 511 kcal
Proteína
15.8 g
Carbohidratos
54.3 g
Grasa
25 g

¿Te gusta lo que ves? ¡Esta receta y otras más de 80 000 te están esperando!

Registrarse gratis

Regístrate en la prueba gratuita de 30 días y descubre todas las recetas de Cookidoo® sin compromiso.

Más información

Recetas alternativas

/search/es-ES?limit=12&lazyLoading=true&accessories=includingFriend%2CincludingBladeCoverWithPeeler%2CincludingCutter%2CincludingSensor&includeRating=true&like=r252875