Pork, apricot & coconut wraps
TM6 TM5 TM31

Pork, apricot & coconut wraps

3.6 (5 valoraciones )

Ingredientes

  • 90 g hot chilli sauce
  • 90 g soy sauce
  • 1 tbsp Chinese cooking wine
  • 500 - 600 g pork loin steaks, cut into pieces (2-3 cm)
  • 10 sprigs fresh coriander, leaves and stalks
  • 4 sprigs fresh mint, leaves only
  • 40 g lime juice (1 lime)
  • 1 - 2 pinches salt
  • 1 - 2 pinches ground black pepper
  • 80 g coconut chips (see Tips)
  • 50 g sunflower seeds
  • 100 g dried apricots, cut into halves
  • 50 g pepitas
  • 2 garlic cloves
  • 40 g olive oil
  • 1 - 2 baby cos lettuce (approx. 250 g), leaves separated and chopped as desired
  • 6 tortillas, wraps or flatbreads of choice

Inf. nutricional
por 1 portion
Calorías
2229.2 kJ / 530.8 kcal
Proteína
34.8 g
Carbohidratos
37 g
Grasa
25.1 g
Grasas saturadas
5.4 g
Fibra
9.2 g
Sodio
1519.5 mg

¿Te gusta lo que ves? ¡Esta receta y otras más de 80 000 te están esperando!

Registrarse gratis

Regístrate en la prueba gratuita de 30 días y descubre todas las recetas de Cookidoo® sin compromiso.

Más información

Recetas alternativas

/search/es-ES?limit=12&lazyLoading=true&accessories=includingFriend%2CincludingBladeCoverWithPeeler%2CincludingCutter%2CincludingSensor&includeRating=true&like=r236498