Mexican Quinoa Salad
TM5 TM6

Mexican Quinoa Salad

4.8 (471 valoraciones )

Ingredientes

  • 180 g quinoa
  • 45 g olive oil
  • 1 vegetable stock cube (for 0.5 l)
  • 700 g water
  • 1 red pepper, diced (1 cm) (approx. 100 g)
  • 1 orange pepper, diced (1 cm) (approx. 100 g)
  • 420 g tinned black beans (drained weight)
  • 200 g tinned sweetcorn (drained weight)
  • 4 spring onions, sliced (2 mm)
  • ½ avocado, diced (1 cm)
  • 30 g cider vinegar
  • 20 g honey
  • 30 g lime juice
  • 10 g fresh coriander, leaves only, plus 6 sprigs for garnishing
  • 1 fresh jalapeño chilli, halved, deseeded
  • 1 fresh red chilli, halved, deseeded
  • ½ tsp English mustard
  • 1 garlic clove
  • 1 tsp fine sea salt
  • ½ tsp ground black pepper

Inf. nutricional
por 1 portion
Calorías
1571 kJ / 374 kcal
Proteína
13.8 g
Carbohidratos
43.2 g
Grasa
12.5 g

¿Te gusta lo que ves? ¡Esta receta y otras más de 80 000 te están esperando!

Registrarse gratis

Regístrate en la prueba gratuita de 30 días y descubre todas las recetas de Cookidoo® sin compromiso.

Más información

Recetas alternativas

/search/es-ES?limit=12&lazyLoading=true&accessories=includingFriend%2CincludingBladeCoverWithPeeler%2CincludingCutter%2CincludingSensor&includeRating=true&like=r233916