Tagliatelle with Porcini Mushrooms
TM6 TM5 TM31

Tagliatelle with Porcini Mushrooms

4.0 (44 valoraciones )

Ingredientes

  • 20 g fresh parsley, leaves only
  • 1 garlic clove
  • 50 g extra virgin olive oil
  • 100 g fresh porcini mushrooms, sliced
    o bien 30 g dried porcini mushrooms, soaked in warm water for 20 minutes, drained then sliced
  • 100 g fresh mushrooms, sliced
  • 1 ¼ tsp fine sea salt
  • 1200 g water
  • 300 g dried tagliatelle
  • 1 - 2 pinches ground black pepper, to taste

Inf. nutricional
por 1 portion
Calorías
1659 kJ / 396 kcal
Proteína
11 g
Carbohidratos
54 g
Grasa
13 g

¿Te gusta lo que ves? ¡Esta receta y otras más de 80 000 te están esperando!

Registrarse gratis

Regístrate en la prueba gratuita de 30 días y descubre todas las recetas de Cookidoo® sin compromiso.

Más información

Recetas alternativas

/search/es-ES?limit=12&lazyLoading=true&accessories=includingFriend%2CincludingBladeCoverWithPeeler%2CincludingCutter%2CincludingSensor&includeRating=true&like=r178878