Middle Eastern eggs
TM5 TM6

Middle Eastern eggs

4.2 (5 valoraciones )

Ingredientes

Spinach filling

  • 50 g onions, cut into pieces
  • 2 garlic cloves
  • 10 g olive oil
  • 350 g fresh baby spinach leaves
  • 1 tsp ground nutmeg
  • 1 tsp sumac
  • ½ tsp salt
  • 1 pinch freshly ground black pepper

Eggs

  • butter, for greasing
  • 6 eggs
  • ½ tsp salt
  • freshly ground black pepper, to taste
  • 500 g water
  • 10 g toasted pine nuts, to garnish
  • sumac, to garnish

Inf. nutricional
por 1 portion
Calorías
544 kJ / 130 kcal
Proteína
10 g
Carbohidratos
2.3 g
Grasa
9 g

¿Te gusta lo que ves? ¡Esta receta y otras más de 80 000 te están esperando!

Registrarse gratis

Regístrate en la prueba gratuita de 30 días y descubre todas las recetas de Cookidoo® sin compromiso.

Más información

Recetas alternativas

/search/es-ES?limit=12&lazyLoading=true&accessories=includingFriend%2CincludingBladeCoverWithPeeler%2CincludingCutter%2CincludingSensor&includeRating=true&like=r167903