Cranberry-Pecan Brussels Sprouts
TM6 TM5

Cranberry-Pecan Brussels Sprouts

4.7 (36 valoraciones )

Ingredientes

  • 18 oz water
  • 16 oz Brussels sprouts, trimmed, halved
  • 5 oz butternut squash, peeled and cubed (approx. ½ in.)
  • 2 oz unsalted butter, cut into pieces
  • 2 oz pecans, chopped
  • 1 oz brown sugar
  • 1 oz balsamic vinegar
  • 1 oz dried cranberries
  • ½ oz lemon juice (approx. ½ lemon)
  • ½ tsp dried chili flakes, to taste
  • ¼ tsp ground black pepper
  • 1 pinch fine sea salt

Inf. nutricional
por 1 portion
Calorías
1344.1 kJ / 321.2 kcal
Proteína
5.8 g
Carbohidratos
30.8 g
Grasa
22.2 g
Grasas saturadas
8.3 g
Fibra
6.9 g
Sodio
77.2 mg

¿Te gusta lo que ves? ¡Esta receta y otras más de 80 000 te están esperando!

Registrarse gratis

Regístrate en la prueba gratuita de 30 días y descubre todas las recetas de Cookidoo® sin compromiso.

Más información

Recetas alternativas

/search/es-ES?limit=12&lazyLoading=true&accessories=includingFriend%2CincludingBladeCoverWithPeeler%2CincludingCutter%2CincludingSensor&includeRating=true&like=r156922