Fish fillets with fresh corn polenta
TM5 TM6

Fish fillets with fresh corn polenta

4.1 (7 valoraciones )

Ingredientes

  • 400 g firm white fish fillets, skin on (e.g. perch) (4 fillets, 1 cm thick)
  • 1 tbsp fish sauce (20 g)
  • 2 tsp toasted sesame oil (10 g)
  • 7 - 8 sprigs fresh dill, leaves only
  • 1 oranges, zest and juice
  • 500 g water
  • 600 - 700 g sweet corn kernels (from 5-6 corn cobs)
  • 2 tsp salt
  • 400 g mixed vegetables, cut into slices (5 mm) or bite-size pieces (e.g. carrots, broccoli, cauliflower)
  • 40 g unsalted butter, chilled

Inf. nutricional
por 1 portion
Calorías
1461 kJ / 350 kcal
Proteína
26 g
Carbohidratos
29 g
Grasa
12 g
Fibra
7.6 g

¿Te gusta lo que ves? ¡Esta receta y otras más de 80 000 te están esperando!

Registrarse gratis

Regístrate en la prueba gratuita de 30 días y descubre todas las recetas de Cookidoo® sin compromiso.

Más información

Recetas alternativas

/search/es-ES?limit=12&lazyLoading=true&accessories=includingFriend%2CincludingBladeCoverWithPeeler%2CincludingCutter%2CincludingSensor&includeRating=true&like=r156342