Indian-style fish with yoghurt sauce, potatoes and vegetables
TM5 TM6

Indian-style fish with yoghurt sauce, potatoes and vegetables

(Ninguna valoración)

Ingredientes

  • 600 g water
  • 2 garlic cloves (approx. 5 g total)
  • ¼ - ½ tsp cayenne pepper
  • 50 g fresh coriander, plus extra to garnish
  • 100 g fresh baby spinach leaves
  • 40 g olive oil
  • 1 tsp salt
  • 600 g boneless, skinless, white fish fillets (e.g. halibut, haddock, cod; 1 cm thick)
  • 400 g potatoes, cut into small pieces (1 cm)
  • ¼ tsp ground turmeric
  • 4 tsp chickpea (besan) flour (approx. 15 g, see Tips)
  • 1 tsp sugar
  • ½ tsp freshly ground pepper, plus extra to taste
  • 2 tsp lemon juice
  • 200 g carrots, cut into slices (1 cm thick)
  • 200 g broccoli, cut into pieces (3 cm)
  • 250 g plain Greek yoghurt

Inf. nutricional
por 1 portion
Calorías
1830 kJ / 437 kcal
Proteína
36 g
Carbohidratos
28 g
Grasa
18 g
Fibra
5.9 g

¿Te gusta lo que ves? ¡Esta receta y otras más de 80 000 te están esperando!

Registrarse gratis

Regístrate en la prueba gratuita de 30 días y descubre todas las recetas de Cookidoo® sin compromiso.

Más información

Recetas alternativas

/search/es-ES?limit=12&lazyLoading=true&accessories=includingFriend%2CincludingBladeCoverWithPeeler%2CincludingCutter%2CincludingSensor&includeRating=true&like=r156338