Hrušky v červeném víně
TM5 TM6

Hrušky v červeném víně

5.0 (1 valoración )

Ingredientes

  • 500 gramů červeného vína (např. beaujolais nebo dolcetto)
  • 100 gramů cukru, krystalu
  • 1 čajová lžička medu
  • 2 skořice, celé (cca 5 gramů)
  • 3 hřebíčky
  • 800 gramů hrušek, zralých, oloupaných, na čtvtky, bez jádřinců

Inf. nutricional
por 1 porce
Calorías
853 kJ / 204 kcal
Proteína
1 g
Carbohidratos
36 g
Grasa
0 g
Fibra
3.7 g

¿Te gusta lo que ves? ¡Esta receta y otras más de 80 000 te están esperando!

Registrarse gratis

Regístrate en la prueba gratuita de 30 días y descubre todas las recetas de Cookidoo® sin compromiso.

Más información

Recetas alternativas

/search/es-ES?limit=12&lazyLoading=true&accessories=includingFriend%2CincludingBladeCoverWithPeeler%2CincludingCutter%2CincludingSensor&includeRating=true&like=r151434