Duck Breasts with Orange Ginger Sauce, Mashed Potatoes and Green Beans
TM5 TM6

Duck Breasts with Orange Ginger Sauce, Mashed Potatoes and Green Beans

4.3 (38 valoraciones )

Ingredientes

  • 40 g shallots, halved
  • 1 garlic clove
  • 20 g fresh root ginger, peeled, cut in round slices (2 mm)
  • 60 g Seville orange marmalade
  • 1 pinch fresh thyme leaves
  • 20 g olive oil
  • 20 g balsamic vinegar
  • 50 g port
  • 550 g water
  • 1 tsp salt
  • ½ tsp ground black pepper, adjust to taste
  • 2 duck breasts, skinless (approx. 150-200 g each) (see tip)
  • 350 g floury potatoes, peeled, cut in pieces (1 cm)
  • ½ tsp sweet paprika
  • 30 g butter
  • 120 g milk
  • 120 - 150 g fresh green beans, cut in pieces (2 cm) if necessary

Inf. nutricional
por 1 portion
Calorías
3136 kJ / 750 kcal
Proteína
43 g
Carbohidratos
60 g
Grasa
33 g
Fibra
4.4 g

¿Te gusta lo que ves? ¡Esta receta y otras más de 80 000 te están esperando!

Registrarse gratis

Regístrate en la prueba gratuita de 30 días y descubre todas las recetas de Cookidoo® sin compromiso.

Más información

Recetas alternativas

/search/es-ES?limit=12&lazyLoading=true&accessories=includingFriend%2CincludingBladeCoverWithPeeler%2CincludingCutter%2CincludingSensor&includeRating=true&like=r150903