Dificultad
La mayoría de nuestras recetas son fáciles, aunque las clasificadas con dificultad “media” o “difícil” son un poco más exigentes.
Tiempo de preparación
Este es el tiempo que necesitas para preparar esta comida.
Tiempo total
Este es el tiempo que se tarda en preparar esta comida de principio a fin: marinado, cocinado, enfriado, etc.
Raciones
Aquí se muestran las raciones de la receta.
Ingredientes
- 1 brown onion (approx. 130 g), cut into halves
- 2 celery stalks (approx. 100 g), cut into quarters
- 1 raw beetroot (approx. 100 g), peeled and cut into quarters
- 3 garlic cloves
- 5 anchovy fillets, drained
- 40 g olive oil
- 850 - 900 g gravy beef, cut into pieces (4-5 cm)
- 100 g red wine
- 2 sprigs fresh rosemary (approx. 10 cm long), leaves only
- 2 sprigs fresh thyme, leaves only
- 1 tsp dried oregano
- 1 tsp fennel seeds
- 2 dried bay leaves
- 50 g tomato paste
- 400 g canned chopped tomatoes
- 1 tbsp Dijon mustard
- 1 tbsp Worcestershire sauce
- 2 tsp sea salt, plus extra to taste
- 2 - 3 tsp ground black pepper, plus extra to taste
- 1 - 2 carrots (approx. 120 g), cut into quarters lengthways and cut into thin slices (5 mm)
- 375 g dried pappardelle pasta, cooked, to serve
- 2 sprigs fresh flat-leaf parsley, leaves only, finely chopped for garnishing
- Inf. nutricional
- por 1 portion
- Calorías
- 2947.3 kJ / 701.7 kcal
- Proteína
- 26.2 g
- Carbohidratos
- 90.9 g
- Grasa
- 22.7 g
- Grasas saturadas
- 8.8 g
- Fibra
- 12.8 g
- Sodio
- 8991 mg
En las Colecciones
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