Fermented beetroot and apple salsa
TM6 TM5 TM31

Fermented beetroot and apple salsa

4.0 (6 valoraciones )

Ingredientes

  • 100 g fresh chillies (red or green), cut into halves lengthways and deseeded
  • 6 - 8 garlic cloves
  • 8 sprigs fresh flat-leaf parsley, leaves only
  • 130 g Granny Smith apples, peeled, cored and cut into quarters
  • 130 g raw beetroot, peeled and cut into halves
  • 350 g tomatoes, cut into cubes (1 cm)
  • 1 tsp coriander seeds
  • ½ tsp cumin seeds
  • 1 tsp dried oregano
  • 110 g lime juice
  • 1 ½ tbsp salt
  • 70 g filtered water
  • filtered water, as needed

Inf. nutricional
por 1 Complete recipe
Calorías
1405 kJ / 334 kcal
Proteína
11.9 g
Carbohidratos
44.5 g
Grasa
2.8 g
Grasas saturadas
0.3 g
Fibra
35 g
Sodio
13455 mg

¿Te gusta lo que ves? ¡Esta receta y otras más de 80 000 te están esperando!

Registrarse gratis

Regístrate en la prueba gratuita de 30 días y descubre todas las recetas de Cookidoo® sin compromiso.

Más información

Recetas alternativas

/search/es-ES?limit=12&lazyLoading=true&accessories=includingFriend%2CincludingBladeCoverWithPeeler%2CincludingCutter%2CincludingSensor&includeRating=true&like=r150244