Goat's Cheese Eggs with Watercress and Beetroot
TM6 TM5

Goat's Cheese Eggs with Watercress and Beetroot

5.0 (3 valoraciones )

Ingredientes

Beetroot

  • 80 g cooked beetroot, diced (5 mm)
  • 2 pinches fine sea salt
  • 2 pinches ground black pepper
  • 1 Tbsp balsamic vinegar

Goat's Cheese Eggs

  • 40 g flaked almonds
  • 270 g goat's cheese
  • 2 Tbsp olive oil

Watercress Salad Nest

  • 50 g fresh basil leaves
  • 40 g almonds, smoked
  • 50 g Parmesan cheese, cut in pieces (2 cm)
  • 50 g olive oil
  • 1 garlic clove
  • 60 g watercress

Inf. nutricional
por 1 portion
Calorías
2397 kJ / 573 kcal
Proteína
22.2 g
Carbohidratos
4 g
Grasa
52 g

¿Te gusta lo que ves? ¡Esta receta y otras más de 80 000 te están esperando!

Registrarse gratis

Regístrate en la prueba gratuita de 30 días y descubre todas las recetas de Cookidoo® sin compromiso.

Más información

Recetas alternativas

/search/es-ES?limit=12&lazyLoading=true&accessories=includingFriend%2CincludingBladeCoverWithPeeler%2CincludingCutter%2CincludingSensor&includeRating=true&like=r148885