Tuna poke bowl
TM6 TM5 TM31

Tuna poke bowl

4.6 (26 valoraciones )

Ingredientes

Ponzu

  • 60 g lemon juice
  • 80 g soy sauce (see Tips)
  • 30 g rice wine vinegar
  • 2 tsp sesame oil

Poke bowl

  • 200 - 300 g brown rice
  • 1000 g water
  • 1 tsp salt
  • 30 g rice wine vinegar
  • 1 tsp sesame oil
  • 350 - 450 g sashimi grade tuna, cut into cubes (1.5 cm)
  • 2 tsp sesame seeds
  • 2 spring onions/shallots, trimmed and cut into thin slices
  • 1 avocado, flesh only, cut into pieces (1 cm)
  • ½ cucumber, cut into cubes (1 cm)
  • ½ nori sheet, cut into strips
  • Japanese pickled ginger, to serve (optional)

Inf. nutricional
por 1 portion
Calorías
2677.5 kJ / 637.5 kcal
Proteína
47 g
Carbohidratos
64.6 g
Grasa
18.2 g
Grasas saturadas
2.3 g
Fibra
6.6 g
Sodio
2104.9 mg

¿Te gusta lo que ves? ¡Esta receta y otras más de 80 000 te están esperando!

Registrarse gratis

Regístrate en la prueba gratuita de 30 días y descubre todas las recetas de Cookidoo® sin compromiso.

Más información

Recetas alternativas

/search/es-ES?limit=12&lazyLoading=true&accessories=includingFriend%2CincludingBladeCoverWithPeeler%2CincludingCutter%2CincludingSensor&includeRating=true&like=r148517