Stuffed Peppers with Herbed Quinoa
TM6 TM5 TM31

Stuffed Peppers with Herbed Quinoa

4.1 (32 valoraciones )

Ingredientes

  • 30 g vegetarian hard cheese, cut in pieces (3 cm)
  • 8 sprigs fresh mixed herbs (e.g. rosemary, sage, thyme), leaves only, plus extra roughly chopped for garnishing
  • 1500 g water
  • 150 g quinoa, rinsed and drained
  • 2 garlic cloves
  • 1 onion (approx. 150 g), quartered
  • 20 g sun-dried tomatoes, drained
  • 1 Tbsp olive oil
  • 15 pitted black olives, sliced
  • 1 Tbsp pickled capers, drained
  • 40 g toasted pine nuts
  • ¼ tsp fine sea salt, or to taste
  • ¼ tsp ground black pepper, or to taste
  • 6 mixed peppers (small-medium), tops removed and deseeded

Inf. nutricional
por 1 portion
Calorías
1033 kJ / 246 kcal
Proteína
8.3 g
Carbohidratos
21.6 g
Grasa
13 g
Fibra
5.2 g

¿Te gusta lo que ves? ¡Esta receta y otras más de 80 000 te están esperando!

Registrarse gratis

Regístrate en la prueba gratuita de 30 días y descubre todas las recetas de Cookidoo® sin compromiso.

Más información

Recetas alternativas

/search/es-ES?limit=12&lazyLoading=true&accessories=includingFriend%2CincludingBladeCoverWithPeeler%2CincludingCutter%2CincludingSensor&includeRating=true&like=r146844