Rosemary and bacon stuffed onions
TM6 TM5 TM31

Rosemary and bacon stuffed onions

4.5 (2 valoraciones )

Ingredientes

Stuffed onions

  • 70 g Parmesan cheese, cut into pieces (3 cm)
  • 1450 g water
  • 1 tsp Chicken stock paste (see Tips)
  • 6 brown onions (approx. 120 g each), peeled, leaving root end intact and trimmed to sit flat
  • 2 garlic cloves
  • 1 sprig fresh rosemary, leaves only
  • 20 g olive oil
  • 2 pinches salt
  • 1 pinch ground black pepper
  • 80 g rindless bacon rashers, cut into pieces (1 cm)
  • 40 g pouring (whipping) cream

Crumb topping

  • 20 g crusty bread, cut into pieces (3 cm)
  • 30 g Parmesan cheese, cut into pieces (3 cm)
  • 2 sprigs fresh flat-leaf parsley, leaves only
  • olive oil, for drizzling

Inf. nutricional
por 1 portion
Calorías
825.7 kJ / 196.5 kcal
Proteína
9.2 g
Carbohidratos
3 g
Grasa
16.5 g
Grasas saturadas
6.6 g
Fibra
0.8 g
Sodio
591 mg

¿Te gusta lo que ves? ¡Esta receta y otras más de 80 000 te están esperando!

Registrarse gratis

Regístrate en la prueba gratuita de 30 días y descubre todas las recetas de Cookidoo® sin compromiso.

Más información

Recetas alternativas

/search/es-ES?limit=12&lazyLoading=true&accessories=includingFriend%2CincludingBladeCoverWithPeeler%2CincludingCutter%2CincludingSensor&includeRating=true&like=r145104