Creamy blue cheese with shell pasta
TM6 TM5 TM31

Creamy blue cheese with shell pasta

3.2 (11 valoraciones )

Ingredientes

  • 1000 g water
  • 1 - 2 pinches salt
  • 300 g large shell pasta
  • 1 tbsp olive oil
  • 1 brown onion (approx. 180 g), cut into halves
  • 1 sprig fresh rosemary, leaves only
  • 30 g salted butter
  • 30 g dry white wine
  • 30 g plain flour
  • 400 g full cream milk
  • 1 - 2 pinches salt, to taste
  • 1 - 2 pinches ground black pepper, to taste, plus extra for serving
  • 100 - 120 g Danish blue cheese, broken into pieces, plus extra for serving
  • 50 g walnuts, cut into pieces, to serve

Inf. nutricional
por 1 portion
Calorías
2799 kJ / 666 kcal
Proteína
22.6 g
Carbohidratos
65.6 g
Grasa
34 g
Fibra
5.3 g

¿Te gusta lo que ves? ¡Esta receta y otras más de 80 000 te están esperando!

Registrarse gratis

Regístrate en la prueba gratuita de 30 días y descubre todas las recetas de Cookidoo® sin compromiso.

Más información

Recetas alternativas

/search/es-ES?limit=12&lazyLoading=true&accessories=includingFriend%2CincludingBladeCoverWithPeeler%2CincludingCutter%2CincludingSensor&includeRating=true&like=r138487