Lentil Burgers with Beetroot Rolls and Vegan Mayonnaise
TM6 TM5 TM31

Lentil Burgers with Beetroot Rolls and Vegan Mayonnaise

4.1 (14 valoraciones )

Ingredientes

  • 200 g lentils
  • water, for soaking

Mayonnaise

  • 250 g groundnut oil
  • 50 g olive oil
  • 15 g lemon juice
  • 100 g soya milk
  • 1 garlic clove
  • 1 tsp fine sea salt

Bread

  • 150 g sweet potatoes, cut in pieces (2 cm)
  • 400 g water
  • 100 g cooked beetroot, cut in pieces
  • 25 g fresh yeast, crumbled
    o bien 2 tsp dried instant yeast
  • 500 g bread flour, plus extra for dusting
  • 1 tsp fine sea salt

Burgers

  • 1000 g water
  • 1 ½ tsp fine sea salt
  • 70 g bread, torn in pieces
  • 10 g fresh parsley, leaves only
  • 100 g red onions, quartered
  • 50 g wheat germ
  • 25 g olive oil, plus extra for frying
  • fresh spinach leaves, to serve

Inf. nutricional
por 1 piece
Calorías
2473 kJ / 591 kcal
Proteína
11 g
Carbohidratos
58 g
Grasa
34 g

¿Te gusta lo que ves? ¡Esta receta y otras más de 80 000 te están esperando!

Registrarse gratis

Regístrate en la prueba gratuita de 30 días y descubre todas las recetas de Cookidoo® sin compromiso.

Más información

Recetas alternativas

/search/es-ES?limit=12&lazyLoading=true&accessories=includingFriend%2CincludingBladeCoverWithPeeler%2CincludingCutter%2CincludingSensor&includeRating=true&like=r134394