Avial (vegetables in yoghurt)
TM6 TM5 TM31

Avial (vegetables in yoghurt)

4.2 (17 valoraciones )

Ingredientes

Vegetables

  • 100 g fresh coconut flesh (see Tips)
  • 3 fresh long green chillies, trimmed and cut into halves
  • ¾ tsp cumin seeds
  • 300 g water
  • 140 g natural yoghurt
  • 2 tsp garam masala (see Tips)
  • ¼ tsp ground turmeric
  • 2 tsp tamarind paste (see Tips)
  • 1 - 1 ½ tsp salt
  • 100 g potato, cut into batons (1 x 5 cm)
  • 100 g sweet potato, cut into batons (1 x 5 cm)
  • 200 g carrot, cut into batons (1 x 5 cm)
  • 200 g fresh green beans, trimmed and cut into halves

Tempering/Seasoning

  • 1 tbsp coconut oil
  • 5 fresh curry leaves
  • 1 tsp black mustard seeds

Inf. nutricional
por 1 portion
Calorías
1049.5 kJ / 249.8 kcal
Proteína
7.2 g
Carbohidratos
16.3 g
Grasa
17 g
Grasas saturadas
12.6 g
Fibra
9.7 g
Sodio
898.2 mg

¿Te gusta lo que ves? ¡Esta receta y otras más de 80 000 te están esperando!

Registrarse gratis

Regístrate en la prueba gratuita de 30 días y descubre todas las recetas de Cookidoo® sin compromiso.

Más información

Recetas alternativas

/search/es-ES?limit=12&lazyLoading=true&accessories=includingFriend%2CincludingBladeCoverWithPeeler%2CincludingCutter%2CincludingSensor&includeRating=true&like=r132114