Lemon rasam
TM6 TM5 TM31

Lemon rasam

4.6 (11 valoraciones )

Ingredientes

  • 18 sprigs fresh coriander, leaves only
  • ¼ tsp black peppercorns
  • 30 g canola oil
  • ½ tsp black mustard seeds
  • ½ tsp cumin seeds
  • 1 dried red chilli
  • 10 fresh curry leaves
  • 2 - 3 fresh long green chillies, trimmed, cut into halves and deseeded, if preferred
  • 1 tsp ginger paste (see Tips)
  • 280 g water
  • 45 g mung dal (see Tips)
  • ½ tsp asafoetida (see Tips)
  • ½ tsp ground turmeric
  • ½ tsp sea salt
  • 40 g lemon juice (approx. 1 lemon)

Inf. nutricional
por 1 portion
Calorías
454.5 kJ / 108 kcal
Proteína
3.8 g
Carbohidratos
2.9 g
Grasa
8.7 g
Grasas saturadas
452.2 g
Fibra
4.2 g
Sodio
512.2 mg

¿Te gusta lo que ves? ¡Esta receta y otras más de 80 000 te están esperando!

Registrarse gratis

Regístrate en la prueba gratuita de 30 días y descubre todas las recetas de Cookidoo® sin compromiso.

Más información

Recetas alternativas

/search/es-ES?limit=12&lazyLoading=true&accessories=includingFriend%2CincludingBladeCoverWithPeeler%2CincludingCutter%2CincludingSensor&includeRating=true&like=r132085