Lamb tagine with apricots and honey
TM5 TM6

Lamb tagine with apricots and honey

3.3 (4 valoraciones )

Ingredientes

  • 400 g onions, cut into quarters
  • 200 g carrots, peeled and cut into pieces (approx. 4 cm)
  • 20 g olive oil, plus 2 tbsp extra
  • 500 g lamb shoulder meat, boneless, cut into pieces (4-5 cm)
  • 1 tsp ground ginger
  • ½ tsp ground cinnamon
  • 2 pinches ground saffron
  • ½ lemon
  • 70 g honey
  • ½ tsp ground cumin
  • 1 tsp fine salt, plus 1 pinch extra to taste
  • 1 pinch freshly ground black pepper, to taste
  • 400 g wheat semolina
  • water
  • 100 g dried apricots
  • 60 g blanched almonds
  • 15 g fresh coriander, finely chopped

Inf. nutricional
por 1 portion
Calorías
3974 kJ / 950 kcal
Proteína
44 g
Carbohidratos
125 g
Grasa
30 g

¿Te gusta lo que ves? ¡Esta receta y otras más de 80 000 te están esperando!

Registrarse gratis

Regístrate en la prueba gratuita de 30 días y descubre todas las recetas de Cookidoo® sin compromiso.

Más información

Recetas alternativas

/search/es-ES?limit=12&lazyLoading=true&accessories=includingFriend%2CincludingBladeCoverWithPeeler%2CincludingCutter%2CincludingSensor&includeRating=true&like=r126867