Gnocchi with Taleggio Cheese
TM6 TM5 TM31

Gnocchi with Taleggio Cheese

2.9 (9 valoraciones )

Ingredientes

  • 35 g Parmesan cheese, cut in pieces (2 cm)
    o bien vegetarian hard cheese, cut in pieces (2 cm)
  • 1000 g water, plus extra for cooking gnocchi
  • 370 g floury potatoes, peeled, sliced (0.5 cm)
  • 225 g pumpkin flesh, cubed (2-3 cm)
  • 660 g plain flour, plus extra for dusting
  • 1 - 2 pieces lemon peel
  • 1 medium egg
  • 3 ½ tsp fine sea salt
  • 25 g unsalted butter
  • 300 g milk
  • 150 g Taleggio cheese, in pieces
  • 2 - 3 fresh chives, chopped

Inf. nutricional
por 1 portion
Calorías
2600 kJ / 622 kcal
Proteína
21.6 g
Carbohidratos
99.6 g
Grasa
15.2 g

¿Te gusta lo que ves? ¡Esta receta y otras más de 80 000 te están esperando!

Registrarse gratis

Regístrate en la prueba gratuita de 30 días y descubre todas las recetas de Cookidoo® sin compromiso.

Más información

Recetas alternativas

/search/es-ES?limit=12&lazyLoading=true&accessories=includingFriend%2CincludingBladeCoverWithPeeler%2CincludingCutter%2CincludingSensor&includeRating=true&like=r126089