Peach and plum upside-down cake
TM6 TM5 TM31

Peach and plum upside-down cake

4.0 (32 valoraciones )

Ingredientes

  • 100 g extra virgin coconut oil, plus extra for greasing
  • ¼ tsp grated nutmeg (optional)
  • 80 g brown sugar, plus extra 2 tsp for sprinkling (see Tips)
  • 2 fresh blood plums (approx. 100 g each), stones removed and cut into 6 or 8 wedges
  • 2 peaches (approx. 100 g each), stones removed and cut into 6 or 8 wedges
  • 1 - 2 sprigs fresh rosemary, leaves only (approx. 2-3 tsp)
  • 2 eggs
  • 1 tsp natural vanilla extract
  • 100 g milk (see Tips)
  • 200 g wholemeal spelt flour
  • 2 tsp baking powder
  • ½ tsp bicarbonate of soda
  • Greek-style natural yoghurt, to serve (optional)

Inf. nutricional
por 1 portions
Calorías
820.3 kJ / 195.3 kcal
Proteína
3.8 g
Carbohidratos
22 g
Grasa
9.9 g
Grasas saturadas
7.5 g
Fibra
2.5 g
Sodio
124.1 mg

¿Te gusta lo que ves? ¡Esta receta y otras más de 80 000 te están esperando!

Registrarse gratis

Regístrate en la prueba gratuita de 30 días y descubre todas las recetas de Cookidoo® sin compromiso.

Más información

Recetas alternativas

/search/es-ES?limit=12&lazyLoading=true&accessories=includingFriend%2CincludingBladeCoverWithPeeler%2CincludingCutter%2CincludingSensor&includeRating=true&like=r125903