Tuna with Tomato Sauce, Capers and Olives
TM6 TM5 TM31

Tuna with Tomato Sauce, Capers and Olives

3.8 (17 valoraciones )

Ingredientes

  • 40 g extra virgin olive oil, plus extra for greasing
  • 400 g fresh tuna, cut in pieces (3 cm x 3 cm)
  • 1 pinch fine sea salt
  • 1 Tbsp dried oregano, plus 1 pinch for sprinkling
  • 350 g ripe tomatoes, peeled and quartered
  • 50 g water
  • 15 g pickled capers, drained
  • 20 green olives, pitted

Inf. nutricional
por 1 portion
Calorías
1593 kJ / 381 kcal
Proteína
50.22 g
Carbohidratos
3.06 g
Grasa
18.67 g
Fibra
1.15 g

¿Te gusta lo que ves? ¡Esta receta y otras más de 80 000 te están esperando!

Registrarse gratis

Regístrate en la prueba gratuita de 30 días y descubre todas las recetas de Cookidoo® sin compromiso.

Más información

Recetas alternativas

/search/es-ES?limit=12&lazyLoading=true&accessories=includingFriend%2CincludingBladeCoverWithPeeler%2CincludingCutter%2CincludingSensor&includeRating=true&like=r120144