Pork Fillet with Mustard Sauce
TM6 TM5 TM31

Pork Fillet with Mustard Sauce

4.0 (30 valoraciones )

Ingredientes

  • 450 g pork fillet, sliced (1 cm)
  • 100 g button mushrooms, sliced
  • 75 g vermouth, white
    o bien 75 g Madeira wine
  • 100 g milk
  • 60 g onions, quartered
  • 1 garlic clove (opcional)
  • 2 tsp wholegrain mustard
  • 1 tsp English mustard
  • 1 tsp chicken stock paste, homemade
    o bien 1 chicken stock cube (for 0.5 l)
  • 1 tsp fine sea salt
  • 1 pinch ground black pepper
  • 2 Tbsp crème fraîche
    o bien 2 Tbsp cream
  • 1 heaped Tbsp cornflour
  • 2 - 3 sprigs fresh parsley, for garnishing

Inf. nutricional
por 1 portion
Calorías
804 kJ / 192 kcal
Proteína
25.87 g
Carbohidratos
4.6 g
Grasa
7.82 g
Fibra
0.83 g

¿Te gusta lo que ves? ¡Esta receta y otras más de 80 000 te están esperando!

Registrarse gratis

Regístrate en la prueba gratuita de 30 días y descubre todas las recetas de Cookidoo® sin compromiso.

Más información

Recetas alternativas

/search/es-ES?limit=12&lazyLoading=true&accessories=includingFriend%2CincludingBladeCoverWithPeeler%2CincludingCutter%2CincludingSensor&includeRating=true&like=r120142