Root Vegetable Hotpot with Harissa
TM6 TM5 TM31

Root Vegetable Hotpot with Harissa

4.3 (91 valoraciones )

Ingredientes

  • 25 g olive oil
  • 80 g onions, quartered
  • ½ Tbsp fresh thyme, leaves only
  • 1 - 2 tsp harissa paste, to taste
  • 1 vegetable stock cube (for 0.5 l), crumbled
    o bien 1 tsp vegetable stock paste, homemade
  • 600 g mixed root vegetables, peeled, cut in pieces (3-4 cm) (e.g. carrots, parsnips, swede, sweet potatoes, see tip)
  • 400 g water
  • 240 g tinned haricot beans, drained, rinsed (1 x 400 g tin)
  • ½ tsp fine sea salt
  • ¼ tsp ground black pepper
  • 5 g fresh parsley leaves, roughly chopped

Inf. nutricional
por 1 portion
Calorías
774 kJ / 185 kcal
Proteína
4.5 g
Carbohidratos
24.6 g
Grasa
7.6 g

¿Te gusta lo que ves? ¡Esta receta y otras más de 80 000 te están esperando!

Registrarse gratis

Regístrate en la prueba gratuita de 30 días y descubre todas las recetas de Cookidoo® sin compromiso.

Más información

Recetas alternativas

/search/es-ES?limit=12&lazyLoading=true&accessories=includingFriend%2CincludingBladeCoverWithPeeler%2CincludingCutter%2CincludingSensor&includeRating=true&like=r116956