Rhubarb and blackberry breakfast tart
TM6 TM5 TM31

Rhubarb and blackberry breakfast tart

5.0 (19 valoraciones )

Ingredientes

Dough

  • 40 g cold water
  • 200 g plain flour
  • 1 tbsp raw sugar
  • 1 blood orange, zest only, no white pith (see Tips)
  • 1 pinch salt
  • 90 g unsalted butter
  • 1 egg

Filling

  • 150 g raw almonds (see Tips)
  • 1 tsp ground cinnamon
  • 120 g raw sugar
  • 350 g rhubarb, trimmed, woody stalks peeled and cut into slices (5 mm)
  • 100 g blackberries, fresh or frozen
  • 1 egg, lightly beaten

Blood orange yoghurt

  • 150 g Greek-style natural yoghurt
  • 1 blood orange, juice only (see Tips)

Inf. nutricional
por 1 portions
Calorías
1715.1 kJ / 408.4 kcal
Proteína
10.4 g
Carbohidratos
41.4 g
Grasa
21.9 g
Grasas saturadas
7.5 g
Fibra
4.5 g
Sodio
58.9 mg

¿Te gusta lo que ves? ¡Esta receta y otras más de 80 000 te están esperando!

Registrarse gratis

Regístrate en la prueba gratuita de 30 días y descubre todas las recetas de Cookidoo® sin compromiso.

Más información

Recetas alternativas

/search/es-ES?limit=12&lazyLoading=true&accessories=includingFriend%2CincludingBladeCoverWithPeeler%2CincludingCutter%2CincludingSensor&includeRating=true&like=r114360