Basic vegetable stock
TM6 TM5 TM31

Basic vegetable stock

4.6 (8 valoraciones )

Ingredientes

  • 90 g brown onion, cut into halves
  • 110 g leek, white part only, cut into quarters
  • 260 g carrots, cut into quarters
  • 130 g sweet potato, peeled and cut into pieces (3 cm)
  • 120 g celery stalks, cut into quarters
  • 3 dried shiitake mushrooms, cut into slices
  • 4 sprigs fresh flat-leaf parsley
  • 1 dried bay leaf
  • 2 sprigs fresh thyme
  • 1300 g water
  • 1 tsp salt
  • ½ tsp ground black pepper

Inf. nutricional
por 1 portion
Calorías
296.8 kJ / 70.5 kcal
Proteína
2.8 g
Carbohidratos
10.7 g
Grasa
0.4 g
Grasas saturadas
0.1 g
Fibra
6.3 g
Sodio
695.8 mg

¿Te gusta lo que ves? ¡Esta receta y otras más de 80 000 te están esperando!

Registrarse gratis

Regístrate en la prueba gratuita de 30 días y descubre todas las recetas de Cookidoo® sin compromiso.

Más información

Recetas alternativas

/search/es-ES?limit=12&lazyLoading=true&accessories=includingFriend%2CincludingBladeCoverWithPeeler%2CincludingCutter%2CincludingSensor&includeRating=true&like=r112529