Nadan Mutta (Egg Curry)
TM6 TM5 TM31

Nadan Mutta (Egg Curry)

4.3 (109 valoraciones )

Ingredientes

  • 30 g coconut oil
  • 1 tsp dried fennel seeds
  • 250 g onions, quartered
  • 20 g fresh root ginger, peeled, cut in round slices (2 mm)
  • 4 garlic cloves
  • 2 Kashmiri dried chillies
  • 1 tsp ground coriander
  • 1 tsp ground cumin
  • 1 tsp Kashmiri chilli powder
  • 1 tsp ground black pepper
  • ½ tsp ground turmeric
  • 400 g passata
  • 1 pinch fine sea salt
  • 6 hard-boiled eggs, peeled
  • 5 g fresh coriander leaves, chopped, for garnishing

Inf. nutricional
por 1 portion
Calorías
1104 kJ / 264 kcal
Proteína
12.8 g
Carbohidratos
15.1 g
Grasa
17 g

¿Te gusta lo que ves? ¡Esta receta y otras más de 80 000 te están esperando!

Registrarse gratis

Regístrate en la prueba gratuita de 30 días y descubre todas las recetas de Cookidoo® sin compromiso.

Más información

Recetas alternativas

/search/es-ES?limit=12&lazyLoading=true&accessories=includingFriend%2CincludingBladeCoverWithPeeler%2CincludingCutter%2CincludingSensor&includeRating=true&like=r110724