Dificultad
La mayoría de nuestras recetas son fáciles, aunque las clasificadas con dificultad “media” o “difícil” son un poco más exigentes.
Tiempo de preparación
Este es el tiempo que necesitas para preparar esta comida.
Tiempo total
Este es el tiempo que se tarda en preparar esta comida de principio a fin: marinado, cocinado, enfriado, etc.
Raciones
Aquí se muestran las raciones de la receta.
Ingredientes
- ½ tsp fennel seeds
- ½ tsp cumin seeds
- 1 tsp coriander seeds
- 2 tsp ground turmeric
- ¾ in. fresh ginger, peeled
- 4 garlic cloves
- 1 - 2 fresh chilies, (e.g. serrano), deseeded if preferred
- 4 sprigs cilantro
- 1 tbsp olive oil
- 3 ½ oz carrot, cut into pieces (approx. ¾ in.)
- 2 celery stalks, cut into pieces (approx. ¾ in.)
- 3 ½ oz red bell peppers, deseeded and cut into pieces (approx. 1 in.)
- 2 tbsp soy sauce
- 1 tbsp tamarind paste
- 1 tbsp oyster sauce
- 1 tbsp brown sugar
- 31 ½ oz water
- 10 ½ oz French green lentils, dry (see Tip)
- 24 oz sausages, uncooked (e.g. good quality Angus beef)
- 9 ½ oz canned coconut cream
- 2 oz peanut butter
- 5 ½ oz broccoli, broken into florets (approx. 1 in.)
- 5 ½ oz cauliflower, broken into florets (approx. 1 in.)
- 3 ½ oz fresh green beans, trimmed and cut into thirds
- Inf. nutricional
- por 1 portion
- Calorías
- 5017 kJ / 1199 kcal
- Proteína
- 55 g
- Carbohidratos
- 69 g
- Grasa
- 81 g
- Fibra
- 30 g
En las Colecciones
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