Dificultad
La mayoría de nuestras recetas son fáciles, aunque las clasificadas con dificultad “media” o “difícil” son un poco más exigentes.
Tiempo de preparación
Este es el tiempo que necesitas para preparar esta comida.
Tiempo total
Este es el tiempo que se tarda en preparar esta comida de principio a fin: marinado, cocinado, enfriado, etc.
Raciones
Aquí se muestran las raciones de la receta.
Ingredientes
- 4 beef fillet steaks (180-200 g each, 3 cm thickness)
- 2 tsp sea salt
- ¾ tsp ground black pepper
- 4 sprigs fresh thyme
- water, to fully submerge bags (not higher than the 2L maximum fill level)
- 30 g lemon juice (½ lemon) or 1 level tsp ascorbic acid powder
- 50 g eschalots
- 1 - 2 sprigs fresh tarragon, leaves only
- 50 g dry white wine
- 1 tbsp white wine vinegar
- 200 g unsalted butter, cut into pieces, plus 1 tbsp extra for searing
- 4 egg yolks
- Inf. nutricional
- por 1 portion
- Calorías
- 4940.7 kJ / 1180.9 kcal
- Proteína
- 70.9 g
- Carbohidratos
- 4.4 g
- Grasa
- 95.7 g
- Grasas saturadas
- 48.6 g
- Fibra
- 0.8 g
- Sodio
- 1129.3 mg
Recetas alternativas
Sous-vide Rare Beef Steak with Béarnaise Sauce
2h 20 min
Sous vide chicken ballotine with red capsicum sauce (TM6)
2h 5min
Beef cheeks with vanilla carrot purée and thyme glazed carrots
7h 25min
Sous vide rare beef steak with béarnaise sauce (TM5)
2h 20 min
Sous vide salmon with avocado cream (TM6)
1h 5min
Salmon with fennel and apple salad
1 Std. 20 Min
Sous-vide strawberries with white chocolate mousse
2hod.
Rare beef steak with herb garlic butter
2hod. 15min
Pork fillet wrapped in prosciutto with barbecue butter
1 godz. 30 min
Sous-vide Steak
1 godz. 30 min
Sous-vide Rare Fillet Steak with Herb Garlic Butter
2hod. 15min
Hollandaise sauce (TM6 - Serves 2-4)
15 min