Dificultad
La mayoría de nuestras recetas son fáciles, aunque las clasificadas con dificultad “media” o “difícil” son un poco más exigentes.
Tiempo de preparación
Este es el tiempo que necesitas para preparar esta comida.
Tiempo total
Este es el tiempo que se tarda en preparar esta comida de principio a fin: marinado, cocinado, enfriado, etc.
Raciones
Aquí se muestran las raciones de la receta.
Ingredientes
- 30 g extra virgin olive oil, plus extra to grease and brush
- 2 zucchini, 1 peeled into ribbons and 1 deseeded and cut into pieces (3 cm)
- 60 g fresh baby spinach leaves
- 150 g brown onion, cut into quarters
- 2 garlic cloves
- ½ red capsicum (approx. 50 g), deseeded and cut into pieces (3 cm)
- 1 carrot, cut into pieces (3 cm)
- 700 g filtered water
- ½ tsp dried oregano
- 1 ½ tbsp stock paste (see Tips)
- 150 g polenta
- 2 pinches ground black pepper
- 1 tbsp pine nuts
- vegan Parmesan cheese, to sprinkle (optional)
- Inf. nutricional
- por 1 portion
- Calorías
- 671.1 kJ / 159.8 kcal
- Proteína
- 3.3 g
- Carbohidratos
- 16.6 g
- Grasa
- 8.4 g
- Fibra
- 2.9 g
En las Colecciones
Recetas alternativas
Thai tofu and sweet potato cakes
30min
Roasted pumpkin and quinoa risotto
40min
Vegan custard
15min
Polenta
25min
Rosemary and thyme polenta chips
1 godz.
Vegan moussaka
1h 50min
Leek quiche
1 godz. 20 min
Sweet potato lasagne
1 godz. 20 min
Plant-based béchamel sauce
10min
Carrot, capsicum and pistachio pilaf
1 godz.
Eggplant and porcini bites with turmeric tahini dressing
55 min
Pea and garden mint fritters
25min