Dificultad
La mayoría de nuestras recetas son fáciles, aunque las clasificadas con dificultad “media” o “difícil” son un poco más exigentes.
Tiempo de preparación
Este es el tiempo que necesitas para preparar esta comida.
Tiempo total
Este es el tiempo que se tarda en preparar esta comida de principio a fin: marinado, cocinado, enfriado, etc.
Raciones
Aquí se muestran las raciones de la receta.
Ingredientes
- 150 g speck, cut into cubes (1 cm - see Tips)
- 150 g brown onion, cut into quarters
- 1 leek, trimmed, white part only cut into pieces (3 cm)
- 40 g salted butter
- 250 g potatoes, unpeeled and cut into pieces (approx.1 cm)
- 1 tsp dried parsley
- 1000 g water
- 1 tbsp Chicken stock paste (see Tips)
- 2 pinches ground nutmeg
- ¼ - ½ tsp ground black pepper, to taste
- 200 g Savoy cabbage, finely shredded (see Tips)
- Inf. nutricional
- por 1 portion
- Calorías
- 898.8 kJ / 214 kcal
- Proteína
- 11.1 g
- Carbohidratos
- 13.3 g
- Grasa
- 12.1 g
- Grasas saturadas
- 9.6 g
- Fibra
- 4.4 g
- Sodio
- 456.3 mg
En las Colecciones
Recetas alternativas
Chicken and sweet corn soup
30 Min
Sausage and butter bean winter stew
25 Min
Mashed potatoes
40min
Apricot liqueur
1 Std.
Brie, speck and walnut risotto
25 Min
Risotto with lemon, thyme and feta
30 Min
Leek and cheddar pudding
1h 20min
Tomato soup with ham and cheese wands
1h 20min
Pea and ham soup
2 Std. 20 Min
Apricot chicken risotto
30 Min
Pancetta, pine nut and ricotta pappardelle
35 Min
Mushroom and bacon pasta
30 Min